Betekenis verkeersborden

De betekenis van de verkeersborden in NederlandHier kunt u de betekenis van alle verkeersborden in Nederland terug vinden. Handig is om via deze website de betekenis van de verkeersborden te oefenen voor het CBR auto, bromfiets of motor theorie-examen, of natuurlijk voor uw verkeersexamen.

Klik op de afbeelding van het verkeersbord en u krijgt de betekenis van het verkeersbord te zien. Deze website is ontwikkeld met het oog op zeer strenge kwaliteitsnormen om de kwaliteit van onze website te kunnen waarborgen. De verkeersborden zijn altijd up-to-date met de laatste verkeersborden. Succes met het oefenen van de betekenis van de verkeersborden.


Snelheid

Voorrang

Geslotenverklaring

Rijrichting

Parkeren & stil staan

Overige geboden & verboden

Verkeersregels

Bebouwde kom

Waarschuwings borden

Bewegwijzering

Informatie

Aanwijzingen

Klik op de afbeelding van het verkeersbord om de betekenis te openen.

Oefen je de verkeersborden voor het theorie-examen?

Oefen je je verkeersbordenkennis voor het CBR theorie-examen? Bekijk dan ook eens of je klaar bent voor het theorie-examen door een gratis oefenexamen te maken. Via deze website kun je gratis online oefenen. De oefen theorie-examens zijn vergelijkbaar met het echte CBR theorie-examen en zijn dus een idiale test om te kijken of jij er klaar voor bent. Mocht je meer willen oefenen dan biedt deze website jou ook de mogelijkheid om extra theorie-examens bij te bestellen zodat je in je eigen tempo door kunt blijven oefenen.